I Disagree



21x29 cm

350:-

SÅLD

Nytt på gång

För tillfället håller jag på att färdigställa en tavla som nog kommer att få heta "I Disagree" samt en tavla av Kenza, sjukt vacker tjej.

Beställningar

Eftersom bloggen fortfarande är under konstruktion är det lite sisådär med informationen. Maila beställningar och önskemål till [email protected] så blir det samlat på ett ställe!

Maila även foton på er själva som ni vill ha en tavla av och om ni önskar nåt särskilt färgtema!

Kategorierna här i marginalen ska ses som menyer, så istället för att ha allt på en sida kan ni klicka där för att få allt "bra att veta" samlat på ett ställe! Som det här inlägget till exempel!

Yellow Lips



21x29 cm

300:-

Purple Head



21x29 cm

250:-

Kategorier

Kategorierna används som du ser till att dela upp de olika typerna av målningar samt för att delge information som kan vara viktig. För att få reda på information klicka helt enkelt på "Bra att veta" exempelvis så får du all information samlat!

Pink Shopping



21x29 cm

100:-     -SÅLD-
 

Golden Ballerina



21x29 cm

100:-

SÅLD

But It's not Perfect Blair!



21x29 cm

250:-

Turkosa



21x29 cm

350:-

SÅLD

Priser

Priserna varierar beroende på underlag, storlek och på hur mycket tid som är nedlagt på just den målningen. Cirkapris för akryl på papper i storlek A4 är 300-350 kronor.

Välkommen till Art by Aelo!

Denna sida kommer att användas för display, beställning samt försäljning av min konst! Jag kommer att fylla på produkter så fort jag målat klart dem! Samtliga är original, reproduktionliknande målningar kan komma att förekomma men dessa är likväl unika!

Jag har varit kreativ på olika sätt så länge jag kan minnas och uppmuntrats till att rita sedan jag kunde hålla i en penna. Jag har dock inte målat så mycket, det har mest varit penna och papper. Sedan jag började leka med akryl har dock en helt ny värld öppnats! Därav denna konstblogg som jag hoppas kommer att bli uppskattad. Jag har i alla fall vansinnigt kul med att fylla på den!

För tillfället målar jag mest på papper, 250g grovt, mest för att jag ska kunna experimentera lite friare. Jag kommer att lägga upp tavlor målade på uppspänd duk så småningom.

Maila kontaktuppgifter till [email protected] om ni vill göra beställningar, vare sig det är något befintligt från sidan eller om ni vill ha en personlig målning av en käresta eller dig själv! Ange titeln som referens!

Tack på förhand! 


RSS 2.0